PCS – Ammattitaitoista siivousta yrityksille

PCS – siivoamme nurkat.

Parasta puhtautta.

Joustavat ratkaisut – tahraton tulos.

Jokainen asiakas on uniikki – jokainen projekti on erityinen.

Sinä teet töitä – me siivoustöitä.

Puhdas työpaikka on turvallinen työpaikka.

Siivottu puhtaalla omallatunnolla.

Sinulle likaa – meille intohimo.

Maailma on likainen paikka.

PCS – kun haluat olla aivan varma.

Näin puhtaana et ole koskaan nähnyt työhuonettasi!

Teemme työt, joista sinä pidät vähiten.

PCS – aina tahraton tulos.

Ammattitaitoista siivouspalvelua Pohjanmaalla.

Kun haluat varmasti puhdasta – valitse PCS.

Joustavat ratkaisut huipputuloksin.

We have people everywhere.

PCS myy ammattitaitoista siivousta yrityksille. Visiomme on olla yrityksenä se siivousalan laatujohtaja Rannikko-Pohjanmaalla, joka huolehtii sekä asiakkaista että henkilökunnasta.

Aktuellt

Hyväntekeväisyystempauksella, jossa eri joukkueet pyöräilevät vuosittain Pariisiin, kerätään rahaa vaikeasti sairaille lapsille ja heidän perheilleen Suomessa. Kansainvälisesti Team Rynkeby – God Morgon on kerännyt 46 miljoonaa euroa. Suomen tultua hankkeeseen mukaan 2014, on kerätty runsaat 2,2 miljoonaa euroa suomalaisille tavoitetta tukeville yhdistyksille ja rahastoille. Ihailemme asialle omistautumista ja haluamme myös tukea tätä tärkeää kohdetta. Siksi PCS on nykyään ylpeä Team Rynkeby – God Morgon pronssisponsori!

Palvellaksemme paremmin nykyisiä sekä uusia asiakkaitamme pohjoisessa, avaamme nyt Kokkolan toimipisteen osoitteessa Mannerheiminaukio 7. Uuden toimipisteen myötä voimme olla vielä lähempänä asiakkaitamme ja henkilökuntaamme, ja vahvistaa siten laatukonseptiamme. Tästä eteenpäin tarjoamme Kokkolassa sijaitseville, korkeatasoista siivouslaatua haluaville yrityksille vaihtoehdon, jota ei voi vastustaa.

Työnjohtomme vahvistuu neljällä kouluttajalla, koska henkilöstömme määrä kasvaa. Kouluttajien päätehtävä on varmistaa se työn laatu, josta PSC tunnetaan. Laatuun ja koulutukseen panostamalla pystymme varmistamaan, että PCS voi jatkaa hallittua kasvuaan myös kysynnän lisääntyessä.

PCS ottaa johdon alallaan siirtämällä kaiken sisäisen tiedottamisen henkilöstölle, omaan sovellukseemme. Näin vähennämme tulostustarvettamme 20.000 sivulla vuodessa ja siirrämme tiedonjaon ja kommunikoinnin reaaliaikaan. Tämä mahdollistaa kilpailukykyisen palvelun tuottamisen asiakkaillemme myös jatkossa.

Puuttuuko yritykseltänne vaihtomattojen toimittaja? PCS tarjoaa paikallista palvelua sekä joustavuutta. Ottakaa yhteyttä niin tulemme veloituksetta tekemään teille mattokartoituksen sekä tarjouksen. Hyvä mattoratkaisu tekstiilimatoilla estää lian kulkeutumisen kiinteistöön ja auttaa näin pitämään siivouskulut alhaisempana.

PCS seuraa asiakkaitaan sekä myötä- että vastatuulessa; tavoitteenamme on pitkäaikaiset asiakassuhteet jotka pohjautuvat asiakkaiden tarpeiden syvälliseen ymmärtämiseen. Se että asiakkaalle on kerran räätälöity heidän tarpeitaan vastaa yksilöllinen kokonaisuus vastaten heidän tarpeisiin, ei tarkoita sitä, että palvelu olisi aina tulevaisuudessa heille sopiva. Taloustilanteesta riippumatta, voimme aina tarjota asiakkaillemme ratkaisun, joka vastaa sekä tarpeisiinsa, että budjettiinsa. Niin suurta haastetta ei tule, ettemme voisi tuoda ehdotusta, joka antaa parhaan vastineen rahalle.

Kasvuyritys 2016 Kasvuyritys 2017Team Rynkeby - God Morgon