Työura

Henkilökuntamme

PCS palkkaa jatkuvasti työntekijöitä. Tarjoamme kokopäivä-, osa-aika- ja kesätöitä. Myös työnjohdollisia tehtäviä on vapaana.

Nuorekas henkilökuntamme ovat päteviä sekä taitavia.

Paras tapa motivoida henkilökuntaa erinomaiseen suoritukseen on pitää huoli siitä että he viihtyvät työssään. Mahdollisuus saada työ, joka sopii yhteen henkilökohtaisen elämän sekä luonteen kanssa tekee että päivittäinen työ tuntuu mielekkäältä ja antoisalta. Tärkeää on myös siistit työvaatteet sekä toimivat siivousvälineet.

  • Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti henkilökohtaisella tasolla. Meillä on tarkka dokumentaatio kaikesta mitä teemme.
  • Työnjohtomme välittää ja auttaa henkilökuntaamme suorittautumaan työstään menestyksellä sekä ammattikasvamaan työssään.
  • Meillä on 24/7 tuki henkilökunnallemme.
  • Olemme luotettava ja varma työnantaja perheyrityksen pitkäaikaisella suunnittelunäkökulmalla, joka antaa kasvua kaikissa markkinatilanteissa.

Palveluidemme tasaisesti kasvavan kysynnän vuoksi haemme jatkuvasti uusia kykyjä joukkoomme. Vaikka meillä ei tällä hetkellä olisi tarjota sinulle sopivaa työtä, säilytämme hakemuksesi jonka olet lähettänyt ja olemme yhteydessä kun löydämme  työtä ilmenee.

Täytä työhakemuksesi tästä Application in english

Työhakemus

* Huom! Pakolliset kentät.
** Mikäli liität ansioluettelosi, niin "Aikaisempi työkokemus" sekä "Kolutus" kohtaa ei tarvitse täyttää.

Nimi *

Ikä *

Asuinpaikkakunta *

Kansalaisuus *

Sähköposti *

Puhelinnumero *

Auto käytössä *
KylläEi

Ajokortti *
KylläEi

Ajokorttiluokka

Aikaisempi työkokemus **

Toivomus työmäärästä (tuntia/viikko) *

Koulutus **

Muut kommentit

Liitä ansioluettelosi tähän
(PDF-muoto)

Liitä kuva itsestäsi *
(JPG-muoto)

Spamcheck *