Siivous Pietarsaari

Laadukasta siivousta Pietarsaaressa

Tarvitseeko yrityksesi siivouspalvelua Pietarsaaren seudulla? Professional Cleaning Service PCS tarjoaa siivousta ja vaihtomattopalvelua Pietarsaaren alueen yrityksille. Huolehdimme toimitilojesi siisteydestä, jotta asiakkaasi ja työntekijäsi viihtyisivät teillä.

Meille tärkeintä on asiakaspalvelu, luotettavuus ja laadukas siivousjälki. Asiakkaamme arvostavat myös räätälöityjä palvelukokonaisuuksiamme, jotka sovitetaan siivoustarpeeseen ja budjettiin.

Pietarsaaren siivouspalvelut yrityksille

Palveluvalikoimaamme kuuluvat

  • tuotantotilojen siivous
  • toimistosiivous
  • porrassiivous
  • myymäläsiivous
  • rakennusten loppusiivous
  • lattioiden pesu ja huolto
  • ikkunanpesu
  • siivousmitoitus
  • vaihtomatot
  • sosiaalitilojen tarvikkeet ja annostelijat.

Lupaamme erinomaista asiakaspalvelua

Hyvän siivousjäljen lisäksi haluamme tarjota erinomaista asiakaspalvelua. Pidämme luvatuista aikatauluista kiinni ja vaalimme pitkiä yhteistyösuhteita.

Sopimusasiakkaamme tavoittavat meidät ympäri vuorokauden. Jos siivoustarve yllättää illalla, siivouksen tilaamista ei tarvitse odottaa myöhälle seuraavaan aamuun.

Siivoustyön laadusta huolehtivat osaavat ja motivoituneet työntekijämme, työnjohtajamme ja kouluttajamme.

Valitse paikallinen siivousyritys

Siivous Pietarsaari – PCS on tarjonnut laadukkaita siivouspalveluita Pietarsaaressa perustamisestaan lähtien: olemme toimineet siivousalalla vuodesta 2000. Toimitilamme sijaitsevat Pietarsaaressa, joten monelle Rannikko-Pohjanmaan yritykselle olemme luonnollinen valinta yhteistyökumppaniksi. Nykyisin työllistämme 70 henkilöä, ja vuonna 2015 huolehdimme 98 yrityksen siivouspalveluista. Iloitsemme asiakkaidemme luottamuksesta ja pyrimme jatkossakin tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.

Oikeat palvelut siivousmitoituksella

Selvitämme siivoustarpeet yhdessä asiakkaamme kanssa. Mitoitamme palvelumme asiakkaan budjetin ja tilojen käyttötarkoituksen mukaisiksi.

Suunnittelemme, miten usein siivousta tarvitaan, mitä pintoja siivotaan ja millaisia siivousmenetelmiä käytetään. Samalla selvitämme, tarvitaanko tiloihin vaihtomattoja tai tarvikkeita ja annostelijoita sosiaalitiloihin.

Ylläpitosiivouksen lisäksi kartoitamme myös suursiivousten tarpeen. Selvitämme muun muassa, miten usein lattiat tarvitsevat suojausta ja huoltoa. Olemme koonneet työntekijöistämme erikoistiimin, joka on erikoistunut suursiivouksiin, lattioiden huoltoon, ikkunoiden pesuun ja rakennusten loppusiivouksiin.

Osaava henkilökunta

Työntekijämme ovat motivoituneita ja osaavia, sillä koulutamme ja perehdytämme heidät tehtäviinsä huolellisesti. Näin varmistamme, että asiakkaanamme saat sujuvan palvelukokemuksen ja varmasti siistit tilat.

Perehdytämme jokaisen työntekijämme työmenetelmiin ja työkohteiden vaatimuksiin. Laadimme kohteisiin kirjalliset työohjeet ja varmistamme, että työmme laatu on sovitun tason mukaista. Työntekijämme saavat apua työnjohtajiltamme ja laiteongelmissa tekniseltä tukihenkilöltämme.

Työturvallisuus ja ergonomia

Käytämme ergonomisia työvälineitä ja vaadittavia suojavälineitä, jotta henkilökuntamme voi tehdä työnsä turvallisesti ja sujuvasti kaikissa oloissa ja kohteissa.

 

Siivous Pietarsaari