Siivous Kokkolan alueella

 

Professional Cleaning Service PCS tarjoaa ammattitaitoista siivousta Kokkolan alueen yrityksille. Palvelemme yritysasiakkaitamme osaavasti ja täsmällisesti. Suunnittelemme kullekin asiakkaalle sopivan kokonaisratkaisun, joka on hintansa arvoinen.

Siivouspalvelut Kokkolan alueen yrityksille

Palveluihimme kuuluvat muun muassa

  • ylläpitosiivous
  • rakennusten loppusiivous
  • suursiivous
  • siivousmitoitus
  • vaihtomatot
  • saniteettitarvikkeet ja annostelijat
  • ikkunoiden pesu
  • lattioiden huolto.

Professional Cleaning Service PCS on Rannikko-Pohjanmaan johtava siivousalan yritys. Palveluksessamme on 70 työntekijää, ja vuonna 2015 liikevaihtomme oli 1,9 miljoonaa euroa. Toimitilamme sijaitsevat Pietarsaaressa.

Laatu ja asiakaspalvelu edellä

Tarjoamme laadukkaita palveluita, jotka räätälöidään asiakkaamme tilanteeseen sopiviksi. Iso osa Kokkolan seudun yrityksistä tilaakin siivouspalvelut juuri meiltä.

Pyrimme rakentamaan pitkiä asiakassuhteita: näin opimme ymmärtämään kunkin asiakkaan tarpeet ja pystymme tarjoamaan ratkaisun, joka sopii kulloiseenkin tilanteeseen ja budjettiin.

Tavoitettavissa ja luotettava

Hyvän siivousjäljen lisäksi tahdomme tuottaa parasta mahdollista palvelua. Haluamme vaalia pitkiä asiakassuhteita, joten olemme sopimusasiakkaidemme tavoitettavissa 24/7.

Kanssamme on mukava asioida, sillä pidämme lupauksemme. Pidämme kiinni projektien aikatauluista ja huolehdimme, että sovitut työt tehdään ajallaan.

Laatua työn suunnittelulla ja seurannalla

Huolehdimme siivouskokonaisuuden hallinnasta suunnittelusta toteutukseen ja seurantaan asti.

Selvitämme siivoustarpeet ja budjetin yhdessä asiakkaamme kanssa. Teemme myös siivousmitoitukset ja kartoitamme tarvittaessa suursiivouksen ja erikoispalveluiden tarpeen.

Siivoustyöt tekee osaava henkilökuntamme toimivilla ja ergonomisilla työvälineillä. Perehdytämme työntekijämme asiakkaamme tarpeisiin. Laadimme tarkat kirjalliset työohjeet, jotka pidämme ajan tasalla.

Seuraamme siivoustyön laatua omalla laadunvarmistusjärjestelmällämme. Sen avulla henkilökuntamme voi varmistaa, että siivousjälki on tavoitteidemme mukaista.

Koulutettu henkilökunta viihtyy meillä

Henkilökuntamme on osaavaa, ja panostamme työssä viihtymiseen. Motivoituneet työntekijät varmistavat, että asiakkaamme saavat laadukasta palvelua.

Järjestämme jatkuvasti koulutusta henkilökunnallemme. Perehdytämme työntekijämme huolellisesti eri työmenetelmiin. Työohjeet ja dokumentaatio pidetään ajan tasalla, jotta työn tekeminen on sujuvaa ja asiakkaan toiveet osataan täyttää. Työntekijöidemme tukena ovat myös osaavat esimiehet.

Työvälineet ja työturvallisuus kunnossa

Pidämme hyvää huolta työturvallisuudesta ja työvälineistä, jotta työskentely on sujuvaa ja mukavaa.

Käytössämme on tarvittavat suojaimet, jotta työskentely on turvallista esimerkiksi rakennustyömaalla tai tuotantotiloissa. Henkilökunnallamme on ympärivuorokautinen tuki ongelmatilanteiden varalta.

Olemme myös investoineet ergonomisiin siivousvälineisiin, jotka parantavat työviihtyvyyttä. Tekninen tukemme huoltaa tarvittaessa siivousvälineet ja -koneet pikaisellakin aikataululla.

Siivous Kokkola