Siivous Uusikaarlepyy

Tarjoamme laadukasta siivousta Uudenkaarlepyyn alueen yrityksille. Professional Cleaning Service PCS huolehtii siivouspalveluista Uudenkaarlepyyn lisäksi koko Rannikko-Pohjanmaalla.

Siivoamme yritysten toimitilat ammattitaitoisesti, jotta asiakkaat ja työntekijät viihtyvät niissä. Keskitymme siivousjäljen ja asiakaskokemuksen laatuun, joten palvelumme ovat aina hintansa arvoisia.

Siivouspalvelut Uudessakaarlepyyssä

Palveluihimme kuuluvat

 • ylläpitosiivous
 • suursiivous
 • vaihtomatot
 • sosiaalitilojen tarvikkeet ja annostelijat
 • ikkunoiden pesu
 • lattioiden pesu ja huolto
 • rakennusten loppusiivous.

Siivoamme toimistot, tuotantotilat, rappukäytävät, myymälät sekä muut yritysten toimitilat ja julkiset tilat.

Tarjoamme myös joustavaa vaihtomattopalvelua. Vaihtomatot pysäyttävät lian kulkeutumisen sisään ja auttavat näin pitämään siivouskustannukset alhaisempina.

PCS yrityksenä

Vuonna 2015 siivouspalveluihimme luotti 98 yritystä ympäri Rannikko-Pohjanmaata. Toiminta-alueeseemme kuuluvat Uusikaarlepyy, Kokkola, Pietarsaari, Kruunupyy, Oravainen, Pedersöre, Vöyri ja Vaasa. Työllistämme noin 70 ammattilaista, ja vuonna 2015 liikevaihtomme oli 1,9 miljoonaa euroa. Kasvavan perheyrityksemme visio on säilyttää laatujohtajan asema alallamme.

Parasta palvelua ja laatua

Tavoitteenamme on markkinoiden paras laatu ja asiakastyytyväisyys. Haluamme tarjota asiakasyrityksillemme parasta mahdollista palvelua, joten

 • suunnittelemme palvelut yhdessä asiakkaan kanssa
 • pidämme kiinni sovituista aikatauluista
 • olemme sopimusasiakkaidemme tavoitettavissa 24/7
 • perehdytämme työntekijämme huolellisesti kohteisiin
 • hyödynnämme käytännöllistä laadunvarmistusjärjestelmää.

Joustavat siivousratkaisut

Suunnittelemme siivouspalveluiden sisällöt ja ajankohdat yhdessä asiakkaan kanssa. Mitoitamme ratkaisumme tilojen siivoustarpeeseen ja asiakkaan toiveisiin. Palveluvalikoimamme joustaa myös taloustilanteen vaihteluissa, joten meiltä löytyy aina asiakkaan tilanteeseen sopiva palvelukokonaisuus.

Sitoutunut ja osaava henkilökunta

Asiakkaamme saavat hyvää palvelua, kun henkilökuntamme viihtyy työssään. Siksi huolehdimme työntekijöidemme jatkuvasta koulutuksesta, perehdytyksestä ja ohjaamisesta. Työntekijöidemme tukena on työnjohtajia ja kouluttajia, ja tukea on saatavilla ympäri vuorokauden.

Erikoistunut tiimi

Lisäpalveluihin erikoistunut tiimimme tekee jaksottaista ikkunoiden pesua, lattioiden huoltoa, suursiivouksia ja rakennusten loppusiivouksia.

Työvälineet ja työturvallisuus

Pidämme huolta työvälineistämme: toimivat ja ergonomiset siivousvälineet ja siistit työvaatteet luovat osaltaan viihtyvyyttä ja tuovat siivoustyöhön tehoa. Tekninen tukemme huoltaa koneemme nopeasti, kun sille on tarvetta.

Seuraamme työturvallisuutta ja käytämme aina tarvittavia suojavälineitä. Puhdistusaineiden käyttöturvallisuustiedotteet ovat asiakkaamme nähtävillä. Käytämme kypäriä, suojalaseja, kuulosuojaimia ja muita suojavälineitä aina, kun se on kohteessa tarpeen.

 

Siivous Uusikaarlepyy