Städning Jakobstad

Högklassig städning i Jakobstad

Behöver ditt företag i Jakobstadsnejden städas? Professional Cleaning Service PCS erbjuder tjänster för städning och bytesmattor. Både kunder och anställda trivs bättre i välstädade utrymmen.

Våra viktigaste värden är kundservice, pålitlighet och ett gott städresultat. Kunderna uppskattar också våra skräddarsydda städhelheter, anpassade efter budget och behov.

Städtjänster för företag i Jakobstadsområdet

I våra tjänster ingår:

  • städning av produktionsutrymmen
  • kontorsstädning
  • trappstädning
  • butiksstädning
  • slutstädning av byggnader
  • tvätt och underhåll av golv
  • fönstertvätt
  • städschema
  • bytesmattor
  • sanitetstillbehör och -automater.

Utmärkt kundservice

Förutom rena utrymmen vill vi också erbjuda våra kunder utmärkt kundservice. Alla arbeten utförs punktligt och vi värnar om våra samarbetsförhållanden.

Våra avtalskunder har tillgång till vår kundservice dygnet runt. På så sätt kan vi snabbt svara på plötsliga städbehov. Beställningar kan göras redan samma kväll som behovet dyker upp.

Städningens kvalitet garanteras av våra professionella och kunniga arbetare, arbetsledare och skolningspersonal.

Välj ett lokalt städföretag

Städning Jakobstad – PCS har sedan grundandet erbjudit högkvalitativa städtjänster i Jakobstad: vi har verkat inom städbranschen sedan år 2000. Vårt huvudkontor finns i Jakobstad, vilket gör oss till en naturlig samarbetspartner för många företag i Kust-Österbotten.

I nuläget sysselsätter vi 70 personer, och år 2015 använde 98 olika företag våra tjänster. Vi gläds över förtroendet från våra kunder och vill fortsätta erbjuda dem bästa möjliga service.

Städning efter behov

Vi utreder städbehovet tillsammans med våra kunder och planerar sedan våra städtjänster enligt kundens budget och utrymmen.

Vi planerar hur ofta städningen behöver utföras, vilka ytor som städas, samt vilka metoder som ska användas. Samtidigt tar vi reda på ifall det behövs bytesmattor eller sanitetstillbehör och -behållare till gemensamma utrymmen.

Utöver schemalagd städning kartlägger vi också behovet för storstädning, samt ifall och hur ofta golven behöver underhållas och skyddas. Vi har plockat ihop ett städteam specialiserat på storstädning, golvunderhåll, fönstertvätt och slutstädning av byggnader.

Kunnig personal

Våra arbetare är motiverade och kunniga. Vi skolar dem grundligt och ser till att arbetstrivseln är hög. Då kan vi vara säkra på att våra kunder får en positiv upplevelse av våra tjänster och garanterat rena utrymmen.

Vi handplockar varje arbetare baserat på arbetets omfattning och innehåll. Vi gör i ordning skriftliga städscheman och vi säkerställer att städningen hålls på en överenskommen nivå. Våra arbetare får stöd av förmännen, och vid tekniska problem hjälper vår supportpersonal.

Arbetssäkerhet och ergonomi

Vi använder ergonomiska städredskap och ändamålsenlig skyddsutrustning. Vår personal kan alltid utföra sitt arbete smidigt och säkert i alla utrymmen.

 

städning jakobstad