Join PCS!

Etsimme sinua, joka arvostat monipuolista ja kehitysmahdollisuuksia tarjoavaa työtä – hyvinvointisi on meille tärkeintä.

Katso avoimet työpaikkamme

PCS on monien mahdollisuuksien työpaikka

Meillä et istu paikallasi suorittamassa yksitoikkoista työtehtävää. Työsi on monipuolista, pääset kehittämään itsellesi oman työtahdin ja liikkumaan työpäiväsi aikana. Saat perusteellisen koulutuksen aloittaessasi meillä. Sovelluksemme sisältää kirjalliset siivousaikataulut ja käytössäsi on ympärivuorokautinen tuki seitsemänä päivänä viikossa.

Me PCS:llä välitämme niin asiakkaista kuin työntekijöistä. Hyvinvointisi on meille tärkeää ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia tarttua uusiin haasteisiin ja edetä yrityksen sisällä. Otamme jatkuvasti vastaan avoimia hakemuksia, jossa voit kertoa, millainen työ juuri sinua kiinnostaa. Älä epäröi ottaa yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Lähetä hakemuksesi

 • Monipuolinen työ, jossa pääset liikkumaan.
 • Työpanostasi ja hyvinvointiasi arvostetaan.
 • Työntekijänä saat perusteellista, jatkuvaa koulutusta henkilökohtaisella tasolla.
 • Työnjohtajamme auttavat sinua onnistumaan ja kehittymään.
 • Sinulla on mahdollisuus edetä muihin tehtäviin yrityksen sisällä.

Työnjohto tukee työtä

Parasta työssäni on, kun asiakas on tyytyväinen siivoukseen ja se, että saa itse ottaa vastuun työpäivästään ja tehtävistään sekä se, että työnjohto on aina vain puhelun päässä, jos jokin mietityttää. Viihdyn PCS:llä, koska työnjohto muistaa kiittää hyvästä työstä ja kuuntelee toivomuksia, mikä motivoi tekemään parhaansa jatkossakin.

Gabriella

Itsenäistä työtä

Pidän siitä, että saan työskennellä itsenäisesti ja omaan tahtiin. Ammattimaiset ja laadukkaat työvälineet tekevät työstä sujuvaa. Arvostan myös työyhteisön tukea, jota saan tilanteessa kuin tilanteessa.

Tinja

Työmahdollisuudet

Ovemme on aina auki. Mikä seuraavista työn muodoista sopii sinulle parhaiten?

Early bird

Aamuvirkut, jotka haluavat suuremman osan iltapäivästä vapaata, aloittavat työpäivänsä klo 6 aamulla. Tämä on työ, joka antaa sinulle runsaasti vapaa-aikaa ja kokopäivätyön täyden palkan.

job@pcs.fi

Osa-aikatyö yhdistettynä opiskeluun

Iltaisin ja viikonloppuisin toimistot ovat tyhjillään. Sinulle, joka opiskelet ja jolla on mahdollisuus työskennellä osa-aikaisesti, on paljon töitä, jotka voidaan helposti yhdistää opintojesi kanssa.

job@pcs.fi

Vuorotyö

Sinulle, joka mieluiten työskentelet vuorotyössä, on mahdollista räätälöidä työ, joka sopii yhteen esimerkiksi kumppanisi vuorotyön kanssa. Vaihteletko aamu- ja iltavuorojen välillä mieluiten kahden viikon välein, vai mikä sopii elämäntilanteeseesi kaikkein parhaiten juuri nyt?

job@pcs.fi

Osa-aikatyö yhdistettynä vanhempain- tai hoitovapaaseen

Sinulle, joka haluat pysyä vielä kotona lasten kanssa, mutta olet valmis ottamaan ensimmäisen askeleen työelämään, löytyy monia mahdollisuuksia työn ja kodin arjen yhdistämiseen. Miten haluat jäsentää oman aikataulusi? Muutama tunti siellä täällä, iltavuoroja, vai kokonaisia työpäiviä silloin tällöin?

job@pcs.fi

Sijainen

Työntekijämme sairastuvat joskus, ja silloin tarvitsemme sinua, joka olet valmis ottamaan toimeksiannon vastaan lyhyellä varoitusajalla. Sijaisena valitset itse, mitkä työkeikat otat vastaan ja olet avainasemassa toimintamme kannalta.

job@pcs.fi

Sinulle, jolla on aikaisempaa kokemusta

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta alalta, mutta olet kyllästynyt tuen puutteeseen tai työaikoihin, jotka eivät sovi sinulle? PCS:llä tukea on aina saatavilla, työyhteisömme on mukava ja hyvinvointisi on meille tärkeää.

job@pcs.fi

Urakkatiimi

Isompiin projekteihin lähetämme urakkatiimimme, joka hoitaa esimerkiksi rakennusten loppusiivoukset, ikkunoiden pesun tai lattioiden huollon. Sinulle, joka nautit työskentelystä yhdessä toisten kanssa tehokkaissa tiimeissä.

job@pcs.fi

Työnohjaaja

Sinulle, jolla on aikaisempaa kokemusta siivouksesta yritysasiakkaiden parissa, on tarjolla mahdollisuuksia työskennellä meillä työnjohdon parissa. Ohjaat ja tuet työntekijöitämme onnistumaan omassa työssään ja olet tärkeässä roolissa varmistamassa, että yrityksemme kukoistaa.

job@pcs.fi

Olet vain sähköpostin päässä
työelämäsi uudesta suunnasta!

Haluamme tarjota työtä joustavilla ratkaisuilla, jotka sopivat juuri sinulle ja omaan elämänvaiheeseesi. Meillä pääset työskentelemään ammattitaitoisessa organisaatiossa, jossa on positiivinen työilmapiiri, tyytyväiset asiakkaat ja mukavat työntekijät!

Ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä meille sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä ja keskustellaan lisää.

job@pcs.fi

Täytä työhakemuksesi tästä

  * Huom! Pakolliset kentät.

  ** Mikäli liität ansioluettelosi, niin "Aikaisempi työkokemus" sekä "Kolutus" kohtaa ei tarvitse täyttää.

  Auto käytössä *

  Ajokortti *

  Liitä ansioluettelosi tähän
  (PDF-muoto, enint. 3 Mt)

  Liitä kuva itsestäsi *
  (JPG-muoto, enint. 3 Mt)

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.