Sopimusasiakkaamme tavoittavat meidät 24/7.

Asiakkaat

Suurin osa seutumme yrityksistä valitsee meidät yhteistyökumppaniksi puhdistusalan kysymyksissä.

Suunnittelemme ammattitaitoisia kokonaisuusratkaisuja asiakkaillemme:

 • Siivousmitoitus (kuinka usein, mitä siivotaan ja millä menetelmillä).
 • Vaihtomatot sekä muut mattoratkaisut, jotka estävät lian kulkeutumisen toimitiloihin.
 • Saniteettitarvikkeet sekä –annostelijat, jotka ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja ja aina parhaassa kunnossa.
 • Suursiivoustarpeiden kartoittaminen sekä suursiivouksien toteuttaminen ja lattiapintojen suojaaminen niiden säilyttämiseksi uudenveroisina pitkään.
 • Käytössämme on meille laadittu käytännönläheinen laadunvarmennusjärjestelmä, joka on suunniteltu tekijätason mukaan varmistamaan siivouslaatu käytännössä.

Mikä on PCS?

Visiomme

Alusta alkaen PCS:än visiona on ollut olla alaansa johtava yritys Rannikko-Pohjanmaalla. Alkuperäinen visio on toteutunut mutta kehitystyö jatkuu. Yhä useampi yritys, joiden joukossa myös menestyneitä vientiyrityksiä, valitsee PCS:än. Menestys on seurauksena laadukkaimmista ja hintansa arvoisista palveluista.

Säilyttääksemme saavutetun asemamme, panostamme jatkuvasti palveluidemme kehittämiseen asiakkaidemme tarpeiden sekä toivomusten mukaisesti. Hyvän palvelun edellytyksenä on PCS:än henkilökunnan osaaminen sekä sitoutuneisuus. Jatkuva koulutus, henkilökohtainen ohjaaminen sekä työssä viihtyminen ovat avaimet henkilökunnan kykyyn suorittaa asiakkaalle palvelua vastaten heidän odotuksiaan.

Visiomme elää edelleen: PCS haluaa olla Rannikko-Pohjanmaan siivousalan laatujohtaja, joka huolehtii sekä asiakkaistaan että työntekijöistään.

 

Historiamme

PCS:n perustaja, Pia-Hannele Kivinen kasvoi Tornio jokilaaksossa yksinkertaisissa olosuhteissa. Teini-iästä asti Pia on arvostanut kovaa työntekoa ja hänellä on ollut palava into siivousta kohtaan. Pia perusti PCS:n 1.9.2000 palvellakseen yrityksiä, jotka vaativat ja arvostavat puhdasta ja viihtyisää työympäristöä. Yhtiön nimi kuvaa lyhyesti sitä palvelua, jota yhtiö tarjosi, nimittäin Professional Cleaning Service PCS.

Alusta alkaen tavoitteena on ollut tarjota asiakkaille korkealuokkaista, ammattitaitoista ja huoletonta kokonaispalvelua oikeaan aikaan, oikeaan hintaan. Työntekijät puolestaan saisivat riittävän työajan ja asianmukaisen palkan lisäksi mahdollisuuden saada vaikuttaa työpaikaan, ajankohtaan sekä työn määrään. Pialle oli tärkeä luoda työpaikka, jossa ne, jotka nauttivat siivoamisesta saavat mahdollisuuden työskennellä olosuhteissa, jotka tekevät siivousalasta viehättävän ja voivat olla ylpeitä työstään. Menestyksellinen liiketoiminta voidaan saavuttaa ainoastaan, mikäli kaikki yhtälön osapuolet ovat tyytyväisiä.

Ensimmäisinä vuosina Pia keräsi ympärilleen ”Dream-teamin” koostuen saman henkisistä kanssatyöskentelijöistä, joista monet löytyvät tänä päivänä yrityksen johdosta. Koska heillä oli edellytykset viihtyä ja ammattikasvaa yrityksen kanssa, he pysyivät yhtiössä ja ottivat vastuuta ja saivat näin lisää valtuuksia. Heidän korvaamaton työpanoksensa sekä sitoutuneisuus ovat rakentaneet PCS:n vahvaksi organisaatioksi, joka se on tänä päivänä.

Tänä päivänä meillä on edelleen sama polttava into siivousalaa kohtaan, kuin 20 vuotta sitten. PCS on kasvanut ja työllistää tällä hetkellä yli 130 työntekijää. Visiomme on olla laatujohtava siivouspalveluiden tuottaja Pohjanmaalla, joka huolehtii sekä asiakkaistaan että työntekijöistään. Emme katso Q1 vielä päättyneen, koska katsomme perheyrityksenä hyvin pitkäaikaisesti yritystämme.

Haluamme nöyrästi kiittää asiakkaitamme ja kanssatyösketelijöitämme, jotka ovat liittyneet seuraamme matkamme aikana, uskoen konseptiimme ja uskaltaneet tukea sitä.

 1. PCS:än perusti Pia-Hannele Kivinen 1.9.2000.
 2. Päätämme yrityksen suunnan: ”Haluamme olla paras kaikessa mitä teemme”.
 3. Palveluidemme kysyntä lisääntyy ja aloitamme palkkaamaan henkilökuntaa.
 4. Meistä tulee avoin yhtiö ja Simon Kivinen tulee mukaan liiketoimintaan, samalla Suvi Joutsen nimitetään työnjohtajaksi.
 5. Charlotte Jungell nimitetään työnjohtajaksi.
 6. Logomme sekä kotisivumme uudistetaan.
 7. Meistä tulee osakeyhtiö.
 8. Tehtävänimike ”tekninen tukihenkilö” luodaan saadaksemme nopeampaa huoltoa koneillemme sekä logistiikkamme parantamiseksi.
 9. Tehtävänimike ”kouluttaja” luodaan voidaksemme kouluttaa henkilökuntaamme jatkuvasti.
 10. Liikevaihtomme ylittää miljoona euroa.
 11. Saamme omat uudet toimitilat Ristisuonraitilla logistiikkakeskukseksi sekä toimistoksi jossa henkilökuntamme tapaavat toisiaan ja saavat koulutusta.
 12. Perustamme uuden ”lisäpalvelutiimin” joka toteuttaa yksilöllisesti jaksoittaista lattioiden huoltoa, ikkunoiden pesua, suursiivouksia sekä rakennusten loppusiivouksia.
 13. Pia-Hannele Kivinen suorittaa siivousteknikon tutkinnon.
 14. Laajennamme varastointitilaamme 500 m³ ja avaamme uudet kotisivumme.
 15. Liikevaihtomme ylittää kaksi miljoonaa euroa.
 16. Avaamme toimiston Kokkolaan ja digitalisoimme sisäisen tiedotuksen henkilökunnallemme.
 17. Vahvistamme organisaatiotamme operatiivisella johtajalla ja henkilöstöpäälliköllä.
 18. Liikevaihto ylittää 3 miljoonaa euroa.
  Osallistumme uuden ajanseuranta-, työvuorosuunnittelu-, uutisvirta-sekä chat-sovelluksen kehittämiseen ja otamme sen käyttöön organisaatiossamme.
 19. Kehitämme entistä ekologisempia työskentelytapoja vähentääksemme ympäristökuormitustamme ja siihen liittyviä kustannuksia.
 20. Liikevaihto ylittää 4 miljoonaa euroa.